ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

 

Οι γονείς στα θρανία - Δηλώσεις Συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας στις Σχολές Γονέων, μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο : 25510 37242, ώρες 8:30 π.μ. - 13:30 μ.μ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα Νικολαΐδου

 

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την Δήλωση Συμμετοχής και να μας την αποστείλετε συμπληρωμένη μέσω email στην ηλ. διεύθυνση , ταχυδρομικώς στην διεύθυνση ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κατά των Ναρκωτικών, Διονυσίου Σολωμού 2 , Αλεξανδρούπολη 68100 ή με fax στο 2551037242

Η Δήλωση Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή : Δήλωση Συμμετοχής.

*Χρειάζεστε το Adobe Acrobat Reader για να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο, αν δεν το έχετε κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω, για να το κατεβάσετε.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν

 

Τα οφέλη της συμμετοχής

Όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Τα προβλήματα και οι πιέσεις της σημερινής εποχής δυσκολεύουν το ρόλο του γονέα. Η Σχολή Γονέων έχει σκοπό να βοηθήσει και να στηρίξει τους γονείς στο δύσκολο αυτό έργο.

Μέσα σ' ένα ευχάριστο περιβάλλον οι γονείς γνωρίζονται ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Παίζουν, συζητούν, συμμετέχουν σε δραστηριότητες, ενημερώνονται, μαθαίνουν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Η ομάδα αποτελείται απο 15 μέλη.

Πόσο διαρκεί

Το Κέντρο Πρόληψης υλοποιεί Σχολές Γονέων δυο φορές το χρόνο. Ο Α΄κύκλος ξεκινάει τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο και ο Β΄κύκλος τον Φεβρουάριο και ολοκληρώνεται τον Μάϊο. Συνολικά πραγματοποιούνται 12 συναντήσεις, γίνονται μία φορα την εβδομάδα (απόγευμα) και έχουν διάρκεια δύο ώρες. Η ημέρα και η ώρα καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τους ίδιους τους γονείς. Ο κάθε γονιός μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε ένα μόνο κύκλο.

 

 

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ